Warmtepomp

 

Vaillant geoTHERM warmtepomp

 

Voor iedereen een aanwinst. Verkrijgbaar als combiwarmtepomp met koeling en als solotoestel, eventueel te combineren met een losse boiler van 300 liter.

De geoTHERM warmtepomp is duurzaam in alle opzichten. Dankzij hoogwaardige materialen gaat uw geoTHERM opvallend lang mee.

Maar vooral gaat het toestel zuiniger om met energie. U benut een onuitputtelijke bron van gratis bodemwarmte.

Lager energieverbruik : De geoTHERM warmtepomp biedt u een directe besparing op het energieverbruik. Die kan oplopen tot 45%.Hetzelfde geldt voor de vermindering in uitstoot van CO2.

Flinke kostenbesparing:De energieprijzen zijn voortdurend in beweging. Met de geoTHERM warmtepomp rekent u daarmee af. U haalt zelf uw energie uit de bodem.

Totaal comfort:De geoTHERM biedt u totaal comfort: verwarming, warm water én koeling.

U heeft het hele jaar door een comfortabel klimaat in uw woning. Met een laagtemperatuursysteem, zoals vloerverwarming, behaalt u het hoogste rendement en het meeste comfort.

Eenvoudige bediening: Hoe technisch geavanceerd de geoTHERM ook is, het toestel is uiterst eenvoudig te bedienen. De installateur stelt de warmtepomp perfect af volgens uw wensen. Vervolgens heeft u er geen omkijken meer naar. U hoeft alleen maar te bepalen hoe warm u het in huis wilt hebben.

Handig:het display geeft ook aan hoeveel energie gratis uit de bodem is verkregen.

Bekroonde kwaliteit: Vaillant is geroemd om zijn degelijkheid. Het is dan ook geen toeval dat de geoTHERM als eerste is gecertificeerd met het kwaliteitskeurmerk ‘Warmtepompkeur’. Bovendien is deze warmtepomp als beste getest door de Duitse consumentenbond. In Duitsland zijn tientallen warmtepompen op de markt. Het zegt genoeg over de kwaliteit om als 1e uit de test te komen. Voor Vaillant een extra reden om u 10 jaar garantie op de compressor te geven.

 

Stiebel Eltron Warmtepompen

Inverter lucht|water-warmtepompen

De norm voor bepalen voor efficiency.

Door de invertertechniek past het vermogen van een warmtepomp zich nauwkeurig aan de warmtebehoefte aan. Op die wijze werkt de warmtepomp na de nachtverlaging bijvoorbeeld met een hoger vermogen. Overdag, wanneer de kamertemperatuur wellicht slechts een graad verschilt, werkt deze met een duidelijk lager vermogen. Daardoor ontstaat een gelijkmatige, energiezuinige werking die nauwkeurig is gericht op de warmtebehoefte van het gebouw.

WPL 5 N plus

De WPL 5 N plus bepaalt de nieuwe norm. Want door de toerentalgeregelde compressor wordt altijd slechts zoveel energie verzorgd, als op dat moment nodig is. En door het gebruik van kooldioxide als natuurlijk koelmiddel worden nieuwe wegen in de warmtepomptechniek bewandeld die vooral in de warmwaterbereiding zeer efficiënte normen bepalen. Met weinig ruimte en fluisterzachte werking kan dit systeem dat bestaat uit een warmtepomp en boiler, uitermate goed in nieuwbouw, in rijtjeshuizen of hoogwaardige appartementen worden ingezet. De warmtepomp is geschikt voor wandmontage en wordt zowel elektrisch als hydraulisch met de boilermodule verbonden. De module bestaat uit een geëmailleerde warmwaterboiler van 200 liter en de geïntegreerde warmtepompmanager. De vereiste circulatiepompen voor verwarming en warm water, alsook de nood-/bijkomende verwarming voor mono-energetische verwarmingsfunctie zijn reeds standaard ingebouwd.

 

 

 

 

WPL 15/25 I(S)-2

De moderne inverter-lucht|water-warmtepompen WPL 15 IS-2 en WPL 25 I-2 halen uitstekende rendementen dankzij hun inverter-compressor en gepatenteerde damp-/verzadigde dampinjectie. Dankzij de split-warmtepomptechnologie is dit mogelijk in een kleine ruimte. Bij alle splittoestellen van STIEBEL ELTRON wordt de verdampereenheid buiten opgesteld. De toestellen worden verbonden via een dunne vloeistof- en zuiggasleiding, die dankzij de geringe doorsnede slechts een kleine boring door de buitenwand vereist. Een groot voordeel is de vrije keuze van de optimale boilergrootte, vooral bij de integratie van een zonne-installatie. De inverter-lucht|water-warmtepompen zijn te combineren met talrijke tapwater- en buffervaten uit het STIEBEL ELTRON progamma. De WPL 15 IS-2 en WPL 25 I-2 bieden waardevolle voordelen voor modernisering én voor nieuwbouw.

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag?

Klik hier

Openingstijden Installatiebedrijf

Ma:

07.30 - 12.00

13.00 - 17.00

Di:

07.30 - 12.00

13.00 - 17.00

Wo:

07.30 - 12.00

13.00 - 17.00

Do:

07.30 - 12.00

13.00 - 17.00

Vr:

07.30 - 12.00

13.00 - 17.00

Za:

Gesloten