Cv- ketels

Wij zijn dealer van: Atag, Daalderop, Nefit, Remeha en Vaillant

Atag Cv- ketels:

Wilt u ruimte besparen maar toch genieten van uitstekend warmwatercomfort? De combiketel is voorzien van een geïntegreerde warmwatervoorziening, zodat de cv-ketel ondanks zijn bescheiden formaat toch maximaal comfort levert.

Dat dit resulteert in uitstekende cv-ketels is onlangs opnieuw bewezen: in september 2013 is voor de vierde keer op rij een ATAG combiketel als Beste uit de test gekomen bij de cv-keteltest van de Consumentenbond. Dat betekent 5 jaar de beste cv-ketel van Nederland!

ATAG heeft een brede range HR-combiketels in haar assortiment. Dus ongeacht uw situatie en comfortbehoeften heeft ATAG de beste ketel voor u!

 

 

ATAG Verwarming presenteert de nieuwe generatie cv-ketels ATAG i,
waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is.


Snel en veel warm water. ATAG i heeft een XXL tapprofiel en geeft een output van 11,5 l/min bij 60˚C. Niet eerder zijn deze waarden gerealiseerd in een dergelijke compacte cv-ketel. Naast het comfort van de beschikbare hoeveelheid warm water krijgt de ATAG i-Serie het energielabel A+ in combinatie met ATAG One.

De genoemde prestaties komen vooral tot stand door iCon, de nieuwe
compacte roestvaststalen warmtewisselaar. 

 

ATAG i: de nieuwe standaard in warmteprestaties.

eerstetwee-afbeeldingen

laatstetwee-afbeeldingen

afbeelding-CWklassen

 

 

 

 

 

 

Het gevoel van een hotel in uw eigen huis
De norm voor warmtekwaliteit wordt bepaald door de Q-serie van
ATAG: cv-ketels die snel en veel warm water leveren. Een comfortabele
en krachtige douchestraal geeft een gevoel van power, en
een snel gevuld bad het ultieme gevoel van luxe. Hierbij is ook
het rendement op verwarming van ongekend hoge klasse.

 

 

 

 

Cv- ketels van Daalderop:

 

Het ABC van Itho Daalderop

Itho Daalderop heeft drie verschillende cv-ketels; de Aqua-Max, de Base Cube en de Comfort Classic. Alle toestellen blinken uit in eenvoud en gebruikersgemak, maar verschillen op basis van warmwatercapaciteit en vermogen. Het belangrijkste verschil zit hem in het type toestel.

 

Daalderop aqua max in Cw 4, 5 en 5+ uitvoering verkruigbaar

 

Met de Aqua-Max van Itho Daalderop heeft u altijd en overal de gewenste warmte. En ruim voldoende warm water wanneer u dat nodig heeft. Deze cv-    ketel is daarnaast energiezuinig, gebruiksvriendelijk en compact. De Aqua-Max voorziet u van optimaal comfort op het gebied van warmte en warm water. 

 

 

 

 

Daalderop Base Cub in Cw 4 en 5 uitvoering verkruigbaar

 

 De Base Cube is één van de de zuinigste comfortketels van Nederland. Deze cv-ketel verbruikt bijzonder weinig energie en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De Base Cube heeft één van de het hoogste tapwaterrendementen op de Nederlandse markt. De cv-ketel heeft bijzonder weinig energie nodig om tapwater te bereiden.

 

 

 

 

Daalderop Comfort classic in Cw 5 en 6 uitvoering verkruigbaar

 

  De Comfort Classic van Itho Daalderop is de cv-ketel die in elke verwarmingswens voorziet. Met vijf verschillende types is er voor elke woning een passende  oplossing. Het juiste type is  afhankelijk van de inhoud van uw woning en uw warmwaterwens.
 

 

 

 

 

Cv- ketels van Nefit 

 

Nefit Proline in Cw 3 en4 uitvoering verkruigbaar

ProLine NxT

De kleinste en meest complete HR-ketel in zijn klasse

De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Bewezen concept

ProLine kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid.

 

 

 

Nefit Trendline in Cw 4 en5 uitvoering verkruigbaar

 

De nieuwe trend in compacte kwaliteit

TrendLine is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid en lange levensduur.

 

 

 

 

 

 

CV-Ketels van Remeha

De CV-ketels van Remeha voorzien in elke behoefte op een energiezuinige wijze. Met meer dan 80 jaar ervaring met CV-ketels kiest u voor betrouwbaarheid.

 

Remeha Avanta in Cw 3, 4 en5 uitvoering verkruigbaar

 

Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig! Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5.

Past overal, ook bij u!

Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt

 

Remeha Tzerra in Cw 3, 4 en5 uitvoering verkruigbaar

 De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde en geproduceerde, Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

 

 

Remeha Calenta in Cw 3, 4, 5 en 6 uitvoering verkruigbaar

 

De Remeha Calenta is de meest doordachte cv-ketel ooit. Voorzien van innovatieve techniek, een uitgekiend ontwerp en tal van praktische details die hem uiterst onderhoudsarm én servicevriendelijk maken. De Calenta-serie behoort dan ook tot de modernste en zuinigste HR-ketels op de markt.

 

De Remeha Calenta is een ketel in de hogere prestatieklasse die, al naar gelang de eisen die ú aan uw warmte- en warmwatercomfort stelt, leverbaar is in de uitvoering die u het beste past.

 

 

Vaillant de HR-ketel die zijn naam waar maakt.

 

Vaillant eco Tec Classic in Cw 3, 4 en 5  uitvoering verkruigbaar

Eco Classic Duitse degelijkheid

 

 

 

 

Vaillant eco Tec Plus in Cw 3, 4, 5 en 6  uitvoering verkruigbaar

 

 De ecoTEC plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant, beschikbaar in alle CW-klassen. Technologie voor de ecologische consument.

Efficiënt

750,- Euro besparen over de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp;

Laagste standby energieverbruik in de markt door geoptimaliseerde elektronica;

Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas/lucht-regeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag?

Klik hier

sterkin   sei   erkend-leerbedrijf   stek   aspb   groeneinstall   unetovni