Airco,s

Airconditioning in uw woning

Airconditioning bij u thuis: 
geen slecht idee...

In de huidige wooncultuur neemt het belang van welzijn en welbehagen toe. Een aangenaam ingericht interieur waarin we onszelf herkennen en tot rust komen wordt aangevuld met systemen die ons comfort thuis op alle mogelijke gebieden verhogen. Een uitgekiende verlichting en verwarming, domotica, overdachte ontspanningsmogelijkheden , enz..

Ook ons omgevingsklimaat speelt een grote rol voor de atmosfeer in huis. Het is een bewezen feit dat de mens optimaal functioneert binnen een zeer nauw temperatuur- en vochtigheidsinterval. Te warm, te koud, te vochtig en we voelen ons minder goed in ons vel.

Airconditioning verjaagt het drukkend gevoel dat ’s zomers vaak in huis hangt. 

En als gevolg van de toenemende isolatie van woningen blijft de warmte steeds meer in de woning hangen. Door de installatie van een airco wordt deze opwarming van de woning tegengegaan.

Airconditioning in uw Bedrijf

Een gezonde en aangename leefomgeving is niet alleen van belang in een woonomgeving. Ook uw werknemers en klanten weten een fijne temperatuur en luchtvochtigheidsgraad te waarderen! Een goed gevoel en betere prestaties zijn het gevolg voor alle bedrijven. Of het nu gaat om een winkel, een gezondheidscentrum, een fitnessruimte of een kantoorpand, Samsung levert een totaaloplossing op maat.

Airco in uw bedrijf zorgt voor betere arbeidsprestaties

Uit onderzoek is gebleken dat er wel degelijk een verband bestaat tussen de arbeidsprestaties van de werknemers en de temperatuur van de werkomgeving. Prestaties verminderen al bij 22ºC en dalen dramatisch bij een temperatuur van 26ºC. Door te investeren in airconditioning zorgt u niet alleen voor een aangename temperatuur, maar verhoogt u eveneens de rentabiliteit van uw bedrijf.  Moderne winkels zijn tegenwoordig standaard uitgerust met airco. Klanten kunnen hier beter vertoeven, kleding passen en overgaan tot aankoop. En zo is het eveneens aangenamer voor patiënten om in een frisse wachtkamer te wachten op de dokter. En wat denkt u van dineren in een goed geconditioneerd restaurant?

Afhankelijk van de behoeften, wordt de gepaste buiteninstallatie gecombineerd met binnenunits naar keuze. Voor een overzicht van de koelsystemen van Samsung Airco , raadpleeg het assortiment

 

Airco met warmteterugwinning: een aanzienlijke energiebesparing ! 

Door het installeren van een airconditioning met warmteterugwinning kan u in de tussenseizoenen aanzienlijk besparen op uw verwarmingskosten. In veel bedrijven dienen ruimten aan de zuidzijde veelal langer gekoeld te worden dan ruimtes die langs de noordzijde gelegen zijn. 
Samsung biedt met zijn unieke DVM S HR (Heat Recovery) systeem de ultieme oplossing. Dit systeem haalt de warmte uit de buitenlucht (DVM S) en ook uit warmere delen binnen het gebouw (DVM S HR), bijvoorbeeld ruimten met een hoge zonnelast of serverruimtes. De teruggewonnen warmte wordt ingebracht in het verwarmingssysteem. Uw gebouw wordt gebalanceerd. 

Op deze manier zijn verbazingwekkend hoge rendementen haalbaar. Niet voor niets hebben alle Samsung DVM S buitendelen het energielabel A voor verwarmen.

 

Heeft u een vraag?

Klik hier

sterkin   sei   erkend-leerbedrijf   stek   aspb   groeneinstall   unetovni